Birkaç saatliğine Türkiye’ye gelen sanatçı, öğle yemeği için Türkiye’nin ilk bitki temelli lokantası, Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren ve Divan Grubu’nun hayata geçirdiği Telezzüz’ü tercih etti.
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç ile birlikte Bağlarbaşı Abdülmecit Efendi Korusu’ndaki Telezzüz’de sonbahar tadım menüsünü deneyimleyen sanatçıya Telezzüz’ün ödüllü ve yaratıcı şefi Bahtiyar Büyükduman, menü ve yemekler hakkında bizzat bilgi verdi.
“UNUTAMAYACAĞIM BİR DENEYİM”
Bir lokantanın ötesinde etik ve sürdürülebilir değerleri gözeten bir hareketin parçası olan Telezzüz’den çok etkilenen Elton John, “Bu, asla unutamayacağım bir deneyimdi. Her şey mükemmel ve dengeliydi.” diyerek memnuniyetini paylaştı.
ALBÜM VE PLAKLARINI TELEZZÜZ İÇİN İMZALADI
Yemek sonrasında Telezzüz’ün mutfak ekibiyle bir araya gelen sanatçı, onlar için albüm ve plaklarını da imzaladı.
patronlardunyasi.com